100 VJET SHTET
Merimanagat në banane detyrojnë familjen të shpërngulet nga shtëpia (Foto)
12.03.2014 | 05:42
Një familje britanike është detyruar të largohet nga shtëpia, pasiqë në bananet që kishte blerë ka parë qindra merimanga të cilat mund të ishin vdekjeprurëse.

31 vjeçari, Jamie Roberts, ka thënë se kur i ka blerë bananat në supermarket, ia kanë mbështjellur me diçka që mund të ishte prekur nga merimangat, por kur ai ka dashur ti hajë ato me familjen e tij, është tmerruar nga ajo që ka parë.

“Isha i trishtuar kur i kam parë ato banana, kam menduar se merimangat nuk ishin të gjalla por i kam parë që ato ranë në dysheme dhe filluan të lëvizin. Ishte diçka si në filmat horror”, ka thënë Roberts.

Ndërkohë, inspeksioni i ka rekomanduar menjëherë kësaj familje që të lë shtpinë për një kohë derisa të dezinfektohej vendi.
Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë