100 VJET SHTET
MË TË LEXUARAT
Luan Krasniqi dënohet për përleshjen në familje
13.06.2013 | 10:59
Ish-kampioni evropian në boks, junikasi, Luan Krasniqi, ka zgjidhur problemin me dy familjarët e tij, Dervish dhe Kushtrim Krasniqi me vendim të gjykatës gjermane.

Më 6 maj të vitit 2012, Luani bashkë me vëllain e tij, Agimin, patën një zënkë me xhaxhain e tyre, Dervish Krasniqi dhe djalin e këtij të fundit, Kushtrimin, ku përveç grushteve, pati edhe thyerje të një shisheje të xhamit.

Kjo çështje shkoi në gjykatë, e cila të mërkurën detyroi Luanin dhe vëllain e tij të paguajnë gjithsej 2500 euro për palën tjetër, raportojnë mediat gjermane.


Nëse tashmë nuk e ke një faqe të internetit për biznesin tuaj apo nuk je i kënaqur me atë që ke, na kontakto që të flasim për ...
Alba-Soft ofron shërbime të HOSTING me të gjitha elementet për të përmbushur plotësisht nevojat e klientëve të saj.
Mbi 500.000 vizitorë në muaj. Ofrojmë hapësira reklamuese në faqe shumë të vizituara si: Lajmëtari.com, Albanologji.com, ...
Jemi të specializuar në përkthim softuerësh, interpretim, faqosje kompjuterike, titrim dhe këshillim kulturor duke u kujdesur më ...
Ky portal mirëmbahet nga kompania albasoft.al. Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të printohen, ose të përdoren në çfarëdo forme me qëllim përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të albasoft.al.
Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012 Portali Gjuha Shqipe
Tiranë | Prishtinë