Tradita e punimit të qilimave në tezgjah
Tradita e punimit të qilimave në tezgjah
17.07.2019 | 05:09
Në Pazarin e Krujës vazhdon të ruhet tradita e të punuarit të qilimave, qelesheve, veshjeve popullore etj., në mënyrë artizanale, duke ruajtur traditën dhe trashëguar këtë proces tek brezat e rinj.