Mini-pica me proshutë dhe djathë
Mini-pica me proshutë dhe djathë
16.07.2019 | 06:00
Përbërësit:– Një bukë baguette– 200g proshutë– 200g djathë– Pastë domateje– ErëzaPërgatitja:– Prejeni bukën në gjysmë. Secila gjysmë do të jetë bazë për një picë të vogël– Lyejeni secilën gjysmë me