Zbulohet fajtori për mosakreditimin e universiteteve
Zbulohet fajtori për mosakreditimin e universiteteve
17.07.2019 | 11:15
Mosakreditimi i tri universiteteve publike në Kosovë nga Këshilli Shtetëror për Cilësi (KSHC) do të duhej të shërbente si alarm për cilësinë e dobët në këto institucione publike arsimore dhe jo të