A duhet të hedhim para, në dasmat shqiptare?
A duhet të hedhim para, në dasmat shqiptare?
17.07.2019 | 05:01
Kisha pak kohë që isha emëruar ipeshkëv në Rrëshen, rreth gjashtë muaj, dhe një ditë më bie telefoni.– Alo!– Dom Gjergji?– Po – i them – kush është?– Unë jam N.M. nga Mirditia dhe jetoj në Itali.