Gratë e Haradinajve ju lënë pa fjalë me paraqitjen, këtë herë nga Londra
Gratë e Haradinajve ju lënë pa fjalë me paraqitjen, këtë herë nga Londra
17.07.2019 | 04:18
Anita dhe Lola shkëlqejnë edhe në Londër.Anita dhe Lola Haradnaj po marrin pjesën në një samit në Londër, samit ky që mbledhë gradë më të fuqishme të globit.Këtu ka dhënë fjalim edhe vetë gruaja e