Pse ju djersiten duart dhe si ta parandaloni këtë problem
Pse ju djersiten duart dhe si ta parandaloni këtë problem
17.07.2019 | 04:25
Djersitja është një proces natyror, i cili ju ndodhë shumë njerëzve. Gjithsesi, djersitja e tepërt nuk është normale dhe quhet Hiperhidrozë.Sipas Mayo Clinic, djersitja e tepërt mund të jetë si shkak