Kushtet e përdorimit

Overview
Welcome to www.gjuhashqipe.com. Thank you for visiting our website. The following terms of use are terms of a legal agreement between you and Albasoft Group. By using, accessing or browsing through this website, you are granting that you have read, understood and agreed by these terms. You also agree to conform to all appropriate laws and regulations.
These terms of use are subject to change and modifications. Albasoft Group may modify the following terms of use and any other information on this website, at any time, without in advance notice.

General
This website is strictly protected by exclusive rights. The exclusive rights and conditions must be respected. This website, the information and all the content on this website should not be reproduced, republished, reposted, distributed, transmitted, copied, uploaded or used for any plagiaristic work without the prior and written permission of Albasoft Group. None of the content on this website may be mirrored on another website or on any other media. You can share any content of this site throw integrated tools in our website such Facebook, Linkedin, Twiter etc.

Disclaimer
www.gjuhashqipe.com may contain errors, typographical errors and inaccuracies. Albasoft Group reserves the right to correct errors or lapses in this website. Albasoft Group may make any other change to the website and its content at any time without in advance notice. Albasoft Group does not guarantee the accuracy, consistency or completeness of any declaration, opinion or any other information exhibited or published through this website.

Privacy Policy
You have read, understood and agreed to all the terms and conditions mention in our privacy policy.

Indemnity
Albasoft Group, its subsidiaries and affiliates shall be held harmless and indemnified from any judgment, claim, expense, cost or any other loss in relation to your use of this website. This also includes without the limitation of the foregoing, any action that you might take will be a violation of the terms listed in Albasoft Group terms of use.

No Warranties
This website and all the information on this website are provided without any representation or warranty, expressed or implied of any kind. This also includes, but is not limited to warranties of non infringement, merchantability or fitness for any specified purpose. There is no expressed or implied warranty regarding third party content. There is also no warranty that this website will be free from computer viruses. If your jurisdiction does not entertain the prohibition of implied warranties, then the above exclusions may not be applicable to you.

Limitation of Liability
On no occasion will Albasoft Group be liable to any party for any special, exemplary, incidental, direct, indirect or consequential damages of any type either related to or arising from this website, from any use of this website, any website or resource referenced, linked or accessed from this website and downloading and accessing information, materials, products and services. This would include, without limitation, business disruptions, lost savings, profits, programs or any other type of data. This limitation liability applies to all actions and causes whether based on contract, tort, warranty or any other legal theories.

Third Party Content
This website makes the information of third parties available. This includes articles, reports, news reports etc. In your use of this website, you accept and agree that third party content is neither created nor endorsed by Albasoft Group. Third party content is not meant to provide investment, tax or legal advice. You admit that Albasoft Group provides no guarantee for the accuracy, reliability and completeness of third party content. You accept not holding this website or any of the providers of third party content legally responsible for liabilities, investment decisions or business.

Limited License
With regards to Albasoft Group’ terms of use, Albasoft Group permits a non-transferable and non-exclusive limited right to access and use the information on this website. You admit not to cause or try to cause any kind of interruption to the functioning of this website.

 

Privatësia

Albasoft Group është plotë përkushtim të mbrojë privatësinë tuaj. Ne zbatojmë praktikat më të mira për mbrojtjen e të dhënave tuaja personale.

Deklarata e Privatësisë së Albasoft Group
Albasoft Group është plotë përkushtim të mbrojë privatësinë tuaj. Ne zbatojmë praktikat më të mira për mbrojtjen e të dhënave tuaja personale. Deklarata jonë mbi Privatësinë sqaron hapat që ne ndërmarrim për të mbrojtur të dhënat tuaja personale kur ju vizitoni faqen tonë.

Albasoft Group respekton Privatësinë tuaj
• Informatat e veçanta të mbledhura nga ju gjatë mbushjes së fushave, si: eposta, emri, numri i telefonit apo faksit etj. do të mbahen sekret, por, duke ruajtur të drejtën e përdorimit të tyre në bashkëpunim me MailChimp, Google Signin Authentication System, SendGrid, Microsoft. Të gjitha këto, për të pamundësuar qasjen e personave të paautorizuar, ne përdorim metoda dhe teknologji të ndryshme.
• Informatat tuaja kurrë nuk do të shiten, të shkëmbehen apo të dërgohen tek palët e treta.

Ne i përdorim informatat tuaj të ju shërbejmë më mirë
• Ne i përdorim “cookies” për t’ju dhënë përvojë më të mirë gjatë vizitës së faqes sonë, duke lejuar që të përgjigjemi individualisht.
• “Cookies” nuk na japin qasje në kompjuterin tuaj ose në çfarëdo informacioni rreth jush që ju nuk e ndani me ne.
• Ne i përdorim “Cookies” që të ruajmë IP adresën tuaj dhe informatat tjera si faqet që keni vizituar, linqet që keni klikuar, dhe materialet që ju keni qasur në faqen tonë.
• Këto informata përdoren vetëm për analiza dhe për përmirësim të cilësisë së faqes sonë.
• Lokacioni juaj apo informatat personale nuk do të zbulohen për palët jashtë Albasoft Group.
• “Cookies” janë të ruajtura në memorien e shfletuesit (Browser) tuaj dhe mund të fshihen duke i ndërruar parametrat e shfletuesit tuaj.
• Fshirja e “Cookies” mund të pengoj ju në shfrytëzimin e të gjitha përparësive në faqen tonë.

Linqet e faqeve tjera
• Faqja e Albasoft Group mund të ketë linqe të faqeve tjera.
• Linqet e faqeve tjera janë këtu për lehtësimin e punës suaj dhe qasja juaj në këto linqe është në rrezikun tuaj.
• Ne nuk përgjigjemi për përmbajtjen, sigurinë apo politikat e privatësisë për këtë faqeve që ju i vizitoni duke klikuar mbi këto linqe të jashtme.
• Ju lutëm lexoni Deklaratat e Privatësisë të këtyre faqeve para se të ndani informatat tuaja personale me to.
Ne i zbatojmë politikat tona të privatësisë plotësisht.
Na kontakto për çfarëdo pyetje apo shqetësimi rreth politikave tona mbi privatësinë.

Orari:

E hënë - E premte: 09:00 - 17:00

Sugjerime:

+383 44 888 386

info@gjuhashqipe.com