Lidhu
Harrova fjalëkalimin
Ndrysho fjalëkalimin
Regjistrimi
Rreth nesh Ky është projekti më i madh dhe më serioz i ndërmarrë ndonjëherë në përparimin e gjuhës shqipe. Këtë vit shënojmë njëzetvjetorin e daljes së softuerit tonë të parë 1.0 për drejtshkrim. Ky ishte një
Misioni dhe vizioni Ne kemi synim të qartë: “Një komb, një gjuhë, një standard”. Sot është e pamundur që një komb të paramendohet si i përparuar pa gjuhën e standardizuar. Prandaj as ne shqiptarët nuk duhet dhe nuk
Raporto gabimet
Raporto