Çifteli III
Mbiemër, Mashkullore, I panyjshëm
Duhet të jesh i lidhur në llogarinë tënde për të parë të gjitha të dhënat rreth kësaj fjale dhe për dobitë tjera. Pra, pa u regjistruar dhe pa u lidhur çdo gjë është me kufizime.