I lehtë për t’u përdorur
Çfarë ofron Kulla e shqipes
Pse duhet ta përdorësh Kullën e shqipes
Si të regjistrohesh fillimisht
Pse duhet të regjistrohesh në GjuhaShqipe.com
Lidhja në llogarinë tuaj
Pse duhet të paguash për Kullën e shqipes
Si ta bësh pagesën për Kullën e shqipes
Mënyrat e pagesës
Si ta instalosh Kullën e shqipes
Fjalori i madh i gjuhës shqipe
Drejtshkrimori 3.0
Tastiera shqipe për MS Windows
Si ta ndryshosh fjalëkalimin
Si ta mbyllësh llogarinë tënde
Paketa Themelore
Paketa Profesionale
Paketa Premium
Raporto gabimet
Dërgo fjalë të reja

Si të regjistrohesh fillimisht

Ky është linku për regjistrim në GjuhaShqipe.com

Regjistrimi është falas dhe zgjat rreth 2-3 minuta.

Janë tri mënyra të lehta për të hapur një llogari përmes procesit të regjistrimit:

I. Duke u regjistruar përmes emailit tënd dhe duke caktuar fjalëkalim për të. 

 1. Kliko butonin Regjistrohu (në anën e djathtë, lart në faqe).
 2. Shëno saktë emrin dhe mbiemrin.
 3. Shëno emalin që e përdor më shpesh dhe cakto një fjalëkalim vetëm për t’u lidhur në faqen tonë.
 4. Kliko butonin Regjistrohu (në fund, djathtas).
 5. Pas kësaj merr një epostë (email) me mesazhin “Konfirmo”. Kliko Konfirmo dhe nga ai moment je i regjistruar.

II. Ecuria e hapjes së llogarisë përmes Facebook-ut është si në vijim:

 1. Kliko butonin Regjistrohu (në anën e djathtë, lart në faqe).
 2. Kliko butonin Facebook.
 3. Ndiq hapat duke klikuar Vazhdo/Next.
 4. Kliko butonin Regjistrohu (në fund, djathtas).

III. Ecuria e hapjes së llogarisë përmes Google është si në vijim:

 1. Kliko butonin Regjistrohu (në anën e djathtë, lart në faqe).
 2. Kliko butonin Google.
 3. Ndiq hapat duke klikuar Vazhdo/Next.
 4. Kliko butonin Regjistrohu (në fund, djathtas).

Si të hapësh një llogari për persona të tjerë në GjuhaShqipe.com 

Nëse je person zyrtar, udhëheqës i ndonjë institucioni shtetëror apo i ndonjë kompanie private, përkatësisht person që duhet të menaxhosh llogari për të tjerët, në mënyrë që ata të kenë të drejtën e shkarkimit, instalimit dhe përdorimit të softuerëve tanë në dhjetëra apo qindra kompjuterë, duhet të veproni si më poshtë:

Zhvillimi i kësaj mundësie është në proces e sipër!