Shkarko dhe instalo!

Kulla e shqipes 2.0 për MS Windows

Mund të shkarkohet dhe instalohet për përdorim në pajisjet me Microsoft Windows dhe në pajisjet me Microsoft Office. Tani për tani, kjo bëhet përmes një shkarkimi dhe instalimi të vetëm, përmes këtij butoni. Pra, do të instalohet edhe në MS Windows dhe në të njëjtën kohë edhe në MS Office.
Shkarko

Kulla e shqipes 2.0 për Ueb Browser

Mund të përdoret në internet përmes shfletuesve: Chrome, Firefox, Edge, Opera etj., qoftë kur jeni duke vizituar portalin GjuhaShqipe.com apo faqet tjera në internet. Por, për përdorim pa kufizime në internet, duhet ta instaloni përmes butonit Instalo.

Kulla e shqipes 2.0 për MS Office

Jemi duke punuar në një version të Kullës së shqipes vetëm për MS Office (Word, Outlook, Power Point etj). Do të këtë disa softuerë shtesë dhe përparësi më të mëdha se ai që instalohet tani për tani, bashkë me instalimin e Kullës së shqipes për MS Windows.

Kulla e shqipes 2.0 për Android

Ky buton, ju dërgon në adresën e duhur për shkarkim dhe instalim në pajisjet me Android të softuerëve të tanishëm. Së shpejti do të përmblidhen të gjithë softuerët tanë në teknologjinë Android në një paketë të vetme të Kullës së shqipes për Android dhe do të mund ta keni me një instalim të vetëm.
Shkarko

Kulla e shqipes 2.0 për iOS

Ky buton, ju dërgon në adresën e duhur për shkarkim dhe instalim në pajisjet me iOS të softuerëve të tanishëm. Së shpejti do të përmblidhen të gjithë softuerët tanë në teknologjinë iOS në një paketë të vetme të Kullës së shqipes për iOS dhe do të mund ta keni me një instalim të vetëm.
Shkarko