Lidhu
Harrova fjalëkalimin
Ndrysho fjalëkalimin
Regjistrimi
Privatësia
Albasoft Group është plotë përkushtim të mbrojë privatësinë tuaj. Ne zbatojmë praktikat më të mira për mbrojtjen e të dhënave tuaja personale.
Deklarata e Privatësisë së Albasoft Group
Albasoft Group është plotë përkushtim të mbrojë privatësinë tuaj. Ne zbatojmë praktikat më të mira për mbrojtjen e të dhënave tuaja personale. Deklarata jonë mbi Privatësinë sqaron hapat që ne ndërmarrim për të mbrojtur të dhënat tuaja personale kur ju vizitoni faqen tonë.
 
Albasoft Group respekton Privatësinë tuaj
• Informatat e veçanta të mbledhura nga ju gjatë mbushjes së fushave, si: eposta, emri, numri i telefonit apo faksit etj. do të mbahen sekret, por, duke ruajtur të drejtën e përdorimit të tyre në bashkëpunim me MailChimp, Google Signin Authentication System, SendGrid, Microsoft. Të gjitha këto, për të pamundësuar qasjen e personave të paautorizuar, ne përdorim metoda dhe teknologji të ndryshme.
• Informatat tuaja kurrë nuk do të shiten, të shkëmbehen apo të dërgohen tek palët e treta.
 
Ne i përdorim informatat tuaj të ju shërbejmë më mirë
• Ne i përdorim “cookies” për t’ju dhënë përvojë më të mirë gjatë vizitës së faqes sonë, duke lejuar që të përgjigjemi individualisht.
• “Cookies” nuk na japin qasje në kompjuterin tuaj ose në çfarëdo informacioni rreth jush që ju nuk e ndani me ne.
• Ne i përdorim “Cookies” që të ruajmë IP adresën tuaj dhe informatat tjera si faqet që keni vizituar, linqet që keni klikuar, dhe materialet që ju keni qasur në faqen tonë.
• Këto informata përdoren vetëm për analiza dhe për përmirësim të cilësisë së faqes sonë.
• Lokacioni juaj apo informatat personale nuk do të zbulohen për palët jashtë Albasoft Group.
• “Cookies” janë të ruajtura në memorien e shfletuesit (Browser) tuaj dhe mund të fshihen duke i ndërruar parametrat e shfletuesit tuaj.
• Fshirja e “Cookies” mund të pengoj ju në shfrytëzimin e të gjitha përparësive në faqen tonë.
 
Linqet e faqeve tjera
• Faqja e Albasoft Group mund të ketë linqe të faqeve tjera.
• Linqet e faqeve tjera janë këtu për lehtësimin e punës suaj dhe qasja juaj në këto linqe është në rrezikun tuaj.
• Ne nuk përgjigjemi për përmbajtjen, sigurinë apo politikat e privatësisë për këtë faqeve që ju i vizitoni duke klikuar mbi këto linqe të jashtme.
• Ju lutëm lexoni Deklaratat e Privatësisë të këtyre faqeve para se të ndani informatat tuaja personale me to.
Ne i zbatojmë politikat tona të privatësisë plotësisht.
Na kontakto për çfarëdo pyetje apo shqetësimi rreth politikave tona mbi privatësinë.
List of videos
Raporto gabimet
Raporto