Lidhu
Harrova fjalëkalimin
Ndrysho fjalëkalimin
Regjistrimi
Fjalori elektronik shpjegues
Fjalori elektronik shpjegues

 
 
Përshkrimi
Fjalori elektronik shpjegues (FESh) është njëra pjesë e projektit mbarëkombëtar të Qendrës për Edukim dhe Përparim, “Gjuha shqipe dhe kompjuteri”, i cili mund të shkarkohet nga këtu. Përdorimi i këtij fjalori do të ndihmojë shqipshkruesit në hartimin e teksteve të ndryshme, duke kursyer kohën e tyre dhe duke rritur njëkohësisht cilësinë e shkrimit.
Raporto gabimet
Raporto